Vacunacions

vacunacions veterinari capellades

La globalització que estem vivint, el fet que les nostres mascotes ens acompanyin arreu, fins que també puguin viatjar molts kilòmetres en poc temps, que els contactes entre mascotes avui dia sigui més elevat…

Tot això, i que en definitiva, els ritmes moderns de vida fan que les nostres mascotes ara mes que mai estiguin exposats a moltes malalties, fins i tot, que malalties que ja es consideraven eradicades tornin a aparèixer.

La medicina ha avançat fins al punt que podem prevenir la infecció i resoldre-la abans que es desenvolupi.  Aquest procés el coneixem com a medicina preventiva i una de les seves eines més importants son les vacunes.

Tenim totes les vacunes a la vostra disposició i adeqüem el protocol de vacunació a cada animal.

Per als gossos dispsem de diverses vacunes en front diferents malalties, les més importants són contra el parvovirus, el brom (moquillo), la hepattis infecciosa la leptospirosi i la leishmaniosi.

En gossos adults es recomana revacunar anualment de la vacuna polivalent i de la ràbia i tos deles gosseres, segons necessitats, per exemple; segons on viatgen, si van a residències canines, concursos, campionats…

Al ser més sensibles a infeccions degut a la seva compromesa immunitat cal vacunar als cadells tant aviat com sigui possible. Cal evitar que estableixin contacte amb altres gossos o el sortir al carrer fins que hagi acabat el pla vacunal.

Els gats, encara que no surtin de la llar, també estan exposats a infeccions víriques, corrents d’aire, la roba i calçat podem vehicular infeccions.

Igual que en el cas dels gossos, els cadells són els més exposats a infeccions com:   panleucopenia felina, rinotraqueitis felina, calicivirus, leucemia felina, peritonitis infecciosa…

També disposem de programes de vacunació per a conills i fures, així com de programes de desparasitació i medecina preventiva per a aus i animals exòtics.

Previ a qualsevol vacunació el veterinari sotmet a l’animal a un examen de salut per confirmar que estigui en el millor moment per rebre la immunització, també revisem el programa de desparasitació de l’animal.

No dubteu a preguntar-nos pel pla de vacunació més adequat per a la vostra mascota, li farem a mida.

Serveis